TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πρόγνωση από Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Βροχές , καταιγίδες και χιόνια κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και τοπικά στα βόρεια ημιορεινά-Βελτίωση από την Παρασκευή

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Ο καιρός τώρα

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και νότια, νότιοι 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 6 με 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 13 με 14 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τοπικές  Προγνώσεις 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δρόμοι της επιστήμης και της πολιτικής – Κοινοί, παράλληλοι ή ασύμβατοι; 

Visited 44 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *