ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
Σχετική βελτίωση σήμερα , αλλά από την Τρίτη επιστρέφει η αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια . Θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι στα 6 μποφόρ.
Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.
If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.
Επίσημες προειδοποιήσεις καιρού METEOALARM/EUMETNET
H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Δευτέρα στα βόρεια προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στο Αιγαίο τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ REAL TIME ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Δείτε την πρόγνωση σε όποια περιοχή θέλετε ( Αντί για “Athens” τοποθετείστε την πόλη της επιλογής σας )
