TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Η πρόγνωση του καιρού από 15 Ιουλίου 2022

Εξασθένηση μελτεμιού και άνοδος της θερμοκρασίας στους 36 βαθμούς την Παρασκευή και στους 37 με 38 το Σαββατοκύριακο με πτώση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ

Ο καιρός τώρα

 Η πρόγνωση μια ματιά 

Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο σε πρόσκαιρη άνοδο περί τους 38 βαθμούς Κελσίου με πτώση από Δευτέρα-• Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6-7 μποφόρ

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

 Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Η περαιτέρω τάση της θερμοκρασίας μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος είναι ανοδική και αυτό φαίνεται στο μετεώγραμμα της Αθήνας που μετά τις 22 Ιουλίου υπάρχει η τάση για επικράτηση θερμοκρασιών πάνω από 5 βαθμούς από τις κανονικές τιμ,ές για την εποχή με πενθήμερη διάρκεια πολύ υψηλών θερμοκρασιών . Πιο αναλυτικά θα μιλήσουμε από βδομάδα .

Visited 26 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *