Web TV Κοινωνία Περιβάλλον & Ενέργεια Προγνώσεις

Η πρόγνωση του καιρού από 31 Μαΐου 2022

Ο καιρός τώρα 

Η πρόγνωση μια ματιά 

Περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες μέρες και μελτέμι στο Αιγαίο από την Τετάρτη έως την Παρασκευή

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τα ορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου.Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς και στα νησιά τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Η περιπτειώδης ζωή του William Clark που γλύτωσε απο το ναυάγιο του Τιτανικού και του Empress of Ireland 

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει, λέει μια σοφή ελληνική παροιμία. Ήτοι, είναι αδύνατον ο άνθρωπος να ξεφύγει από τη μοίρα του. Το ίδιο πίστευαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι: “Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον”. Το πεπρωμένο μας δεν το φτιάχνει κάποιος άλλος ούτε μας το φορτώνει,  καθώς εμείς το φτιάχνουμε ανάλογα με τις συνήθειές μας, τον χαρακτήρα μας.  Ο άνθρωπος όμως ;που ανέτρεψε τα κελεύσματα της μοίρας και το πεπρωμένο στην σύγχρονη ναυτική ιστορία δεν είναι άλλος από τον θερμαστή του Τιτανικού William Clarke 

Ολη η ιστορία εδώ 

 


Visited 23 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *