ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Βαθμιαία βελτίωση του καιρού και εξασθένηση ανέμων από την Κυριακή . Άνοδος της θερμοκρασίας από την Κυριακή και κυρίως την ερχόμενη εβδομάδα. .
Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.
If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.
Επίσημες προειδοποιήσεις καιρού METEOALARM/EUMETNET
H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης και πιθανώς σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ REAL TIME ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Δείτε την πρόγνωση σε όποια περιοχή θέλετε ( Αντί για “Athens” τοποθετείστε την πόλη της επιλογής σας )
