TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Η πρόγνωση του καιρού από την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

 Οι ενεργές προειδοποιήσεις 1) Για τώρα 2)Για σήμερα 3) Για αύριο. 

Βαρομετρικά Ευρώπης 

To βαρομετρικό χαμηλό το οποίο αύριο δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία από αύριο και την χώρα μας από το μεσημέρι της Δευτέρας . Η αυριανή μέρα πάντως στη χώρα μας θα κυλήσει με γενικά βελτιωμένο καιρό και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα . 

Η πρόγνωση του καιρού

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Μόνο το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 16 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Η εβδομαδιαία προοπτική του καιρού

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Κείμενο πρόγνωσης

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ REAL TIME ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δείτε την πρόγνωση σε όποια περιοχή θέλετε ( Αντί για “Athens” τοποθετείστε την πόλη της επιλογής σας )   

Επίσημες προειδοποιήσεις καιρού METEOALARM/EUMETNET

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

————————————————————————————–

Visited 1,414 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *