TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πρόγνωση του καιρού από 24 Σεπτεμβρίου 2020

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός την Πέμπτη κυρίως στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες που το πρωί θα είναι τοπικά ισχυρές . Αργότερα προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων . Μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης στην Κέρκυρα σημειώθηκαν 45 mm βροχής , στα Γιάννενα 23 και στην Κόνιτσα 15 mm.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

Με βάση τα νεότερα στοιχεία , ο καιρός την Πέμπτη στα δυτικά θα κυλήσει με τοπικές βροχές και καταιγίδες . Τα φαινόμενα, τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες, θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα , βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *