TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Η πρόγνωση του καιρού από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού . Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από την Τετάρτη θα εξασθενήσουν . Οι νότιοι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο τέλος της εβδομάδος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μέχρι το απόγευμα και στη δυτική Στερεά και πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησο από τις προμεσημβρινές ώρες και μέχρι το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και από νωρίς το βράδυ στο Ιόνιο δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει τους 24 με 27 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια και τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα .

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Τοπικές  Προγνώσεις ( Στη θέση της Αθήνας τοποθετείστε όποια πόλη θέλετε )  

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Visited 30 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *