TOP STORIES TOP VIDEOS Κοινωνία Προγνώσεις

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από 13 Αυγούστου 2022

Βαθμιαία εξασθενούν οι άνεμοι το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός για βαρκάδες και ψαρέματα. Προσέξτε όμως μέχρι την Κυριακή διότι δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν τοπικά μπουρίνια .

  1. Αν βρισκόμαστε στη θάλασσα : Δεν ανοιγόμαστε στο πέλαγος και επιστρέφουμε στη στεριά .  
  2. Αν οδηγούμε και έχει καταιγίδα : Σταματάμε και βρίσκουμε έναν ασφαλή χώρο να παρκάρουμε το αυτοκίνητο . Άλλωστε οι καταιγίδες δεν προβλέπεται να έχουν μεγάλη διάρκεια
  3. Παρακολουθούμε τους κεραυνούς από την εφαρμογή #Blitzortung στο android κινητό μας

Το πεδίο των ανέμων και των θερμοκρασιών

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Ο καιρός τώρα

  H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Το Σάββατο στην ανατολική νησιωτική χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος , ενώ κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο. Σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στην ανατολική νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στις περισσότερες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό και το νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σε καμία περιοχή δεν θα ξεπεράσουμε τους 34 βαθμούς Κελσίου .

Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Visited 34 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *