Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Η πρόγνωση από 25 Ιουνίου 2022

 Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα – Μελτέμι στο Αιγαίο και περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια

Ο καιρός τώρα

 Η πρόγνωση μια ματιά 

• Περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες μέρες στα κεντρικά και βόρεια • Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ανατολικά και τους 36 με 37 στη δυτική Ελλάδα • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ

Ο ΥΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Σάββατο στη Μακεδονία τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα στα βόρεια και τα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια πελάγη θα είναι μεταβλητοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 33 με 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

     Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Ο ΚΛΗΔΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *