TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Η πρόγνωση του καιρού από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η πρόγνωση μια ματιά 

• Από σήμερα μέχρι την Παρασκευή αστάθεια στα ηπειρωτικά , κυρίως στα κεντρικά και βόρεια (πιθανά μπουρίνια) -• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση από την Τρίτη- • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Δευτέρα τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη από τις προμεσημβρινές ώρες, καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, από το μεσημέρι. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και την ανατολική Θεσσαλία. Στη νησιωτική χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος καιρός, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στο βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί και στην υπόλοιπη χώρα βορειοδυτικοί, 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νησιά και τα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

Visited 39 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *