Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Η πρόγνωση από Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ο καιρός τώρα 

Η πρόγνωση μια ματιά 

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού την Κυριακή και βελτίωση τις επόμενες ημέρες . Μελτέμι στο Αιγαίο από την Τετάρτη και μετά

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από τις προμεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο και πιθανώς τη Θεσσαλία με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5, στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη δυτική Ελλάδα, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 25 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα θα φθάσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές  Προγνώσεις 

Η ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας

Ενδιαφέροντα θέματα 

29 Μαΐου 1914 – Η βύθιση του Empress of Ireland -Η μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία του Καναδά

Visited 35 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *