TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Η πρόγνωση από την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Διαδοχικά συστήματα προβλέπεται να προκαλέσουν κακοκαιρία με το όνομα #Ελπίς (#Elpis) τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.1

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν από το βράδυ της Παρασκευής σε αρκετές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα με το πέρασμα του ψυχρού μετώπου το οποίο σήμερα έριξε τη θερμοκρασία κατά 8 περίπου βαθμούς. Το δεύτερο σύστημα θα είναι ισχυρό και οι χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο καιρός τώρα

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Κυριακή στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο, τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνές. Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε λίγα φαινόμενα Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δε θα ξεπεράσει στις περισσότερες περιοχές τους 04 με 07 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός.

Τοπικές  Προγνώσεις 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΔΩ

Visited 36 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *