TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πρόγνωση του καιρού από Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

O καιρός τώρα H Πρόγνωση του καιρού σήμερα

Σήμερα Σάββατο στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και τη νύχτα αναμένεται να εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τη νύχτα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 και από το βράδυ στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια έως τους 16 βαθμούς Κελσίου, στο νότιο Αιγαίο έως τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές Προγνώσεις 

H Πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας σε ένα μονόλεπτο βίντεο 

Διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα από την κεντρική Μεσόγειο κινούμενα ανατολικότερα θα προκαλούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες– Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Ενδιαφέροντα καιρικά θέματα

Ένας χιονιάς απ’ τα παλιά -Νοέμβριος 1976 με χιόνια στην Αθήνα

Ενώ στις μέρες μας “παλεύουμε” με άλλους καιρούς,  στα τέλη Νοεμβρίου του 1976  η Αθήνα αντίκρυζε την ομορφιά του χιονιού. Το παιχνίδι με το χιόνι ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους και η χαρά του χιονοπόλεμου κατέληξε ιδανικά στον χιονάνθρωπο, που με κέφι και φαντασία έφτιαχναν παρέες, οικογένειες, μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ο χιονάνθρωπος, σύμβολο της χαράς του χειμώνα και του παιχνιδιού με το χιόνι έχει εμπνεύσει ποιητές και λογοτέχνες και μπορεί να αναδείξει τον καθένα μας , όπως και στην διπλανή φωτογραφία,  ως σπουδαίο και λαμπρό γλυπτη !   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Visited 8 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *