TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πρόγνωση από Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

O καιρός τώρα από τον δορυφόρο 

H Πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας σε ένα μονόλεπτο βίντεο 

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά την Παρασκευή, και βαθμιαία a βελτίωση . Νέες βροχές από τη Δευτέρα και Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H “κλασσική” Αναλυτική Πρόγνωση του καιρού σήμερα 

Σήμερα Παρασκευή στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά -πλήν της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης-, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, και τη Μακεδονία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μετά το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 13 με 15 βαθμούς και στα νότια ηπειρωτικά και τις περισσότερες νησιωτικές περιοχές τους 16 με 18, ενώ στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές Προγνώσεις 

Ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα 

Visited 8 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *