TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πρόγνωση του καιρού από 16 Νοεμβρίου 2021

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά . Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

H Πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας σε ένα μονόλεπτο βίντεο 

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Αναλυτική Πρόγνωση του καιρού σήμερα 

Σήμερα Τρίτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι αυξημένες και στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου

Τριήμερο σε Αττική-Θεσσαλονίκη


Ενδιαφέροντα Θέματα

Οι αμμοθύελλες είναι αρκετά συχνές στα ξηρά και ανεμώδη τοπία της Κεντρικής Ασίας. Ωστόσο, είναι ασυνήθιστο η σκόνη να σκοτεινιάζει πλήρως τον ουρανό μιας μεγάλης πόλης, όπως έγινε πρόσφατα στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν.Στις αρχές του μήνα συνέβη ένα από τα μεγαλύτερα επεισόδια αμμοθύελλας στην Ασία . Η μετεωρολογική υπηρεσία του Ουζμπεκιστάν (#Uzhydromet), μέτρησε τα επίπεδα των μικροσωματιδίων (PM10) στα 18.000 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο ! 

Περισσότερα εδώ 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *