TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πενθήμερη πρόγνωση του καιρού από 29 οκτωβρίου 2021

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο κυρίως στην Κρήτη το  Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα – Διατηρούνται χαμηλές οι θερμοκρασίες

Το στίγμα του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

H Πρόγνωση του καιρού σήμερα 

Σήμερα Παρασκευή στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή και θα φθάσει στα βόρεια τους 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι μέγιστες και οι ελάχιστες θερμοκρασίες χθές 

Τριήμερο σε Αττική-Θεσσαλονίκη


Η ΕΜΥ χρησιμοποιεί την επίσημη ονομασία της Ιταλικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας “Apollo” όπως έχει συμφωνηθεί από τα μέλη της Eumetnet , το Εθνικό Αστεροσκοπείο /Meteo την ονομάζει “Νέαρχος” και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΤ-3 την ονομάζει “GLORIA”

Visited 6 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *