TOP STORIES TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Οι μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές στην Ελλάδα στις 9 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης είχαν σήμερα τα νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας λόγω των ενισχυμένων νοοτιάδων που επικρατούσαν στην επιφάνεια αλλά και στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας

Η μεταφορά σκόνης θα συνεχιστεί και το επόμενο διήμερο σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά της υπηρεσίας Copernicus

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Εκτός όμως από την σκόνη το Σάββατο 9 Ιανουαρίου επικράτησαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες  στη νότια Ελλάδα και ο υδράργυρος στη Σούδα έφτασε τους 24 βαθμούς Κελσίου και του 22 βαθμούς στη Τανάγρα , το Ελληνικό , το Ηράκλειο και την Ελευσίνα . Στη Βόρεια Ελλάδα ο καιρός είχε άλλο “πρόσωπο” , καθαρά χειμωνιάτικο και την ίδια ώρα στο Ορμένιο και το Σουφλί δεν ξεπεράσαμε τους 5 βαθμούς Κελσίου , στη Φλώρινα τους 6 βαθμούς στην Αλεξανδρούλπολή τους 8 και στην Ξάνθη τους 11 βαθμούς Κελσίου .

Η ίδια θερμοκρασιακή κατάσταση θα συνεχιστεί και αύριο , με ελαφρώς ακόμη πιο υψηλές τις θερμοκρασίες στην Κρήτη , όπου τοπικά θα φτάσουμε και τους 25 βαθμούς  Κελσίου

Περίπου η ίδια θερμοκρασιακή κατάσταση θα διατηρηθεί και τη Δευτέρα, ενώ από την Τετάρτη και μετά θα έχουμε μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας , επικράτηση βοριάδων και χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές.

Δείτε τις περιοχές υετού για την ερχόμενη εβδομάδα

Visited 1 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *