ΣΗΜΑ
TOP VIDEOS Αρθρογραφια Προγνώσεις

Πενθήμερη Πρόγνωση από 13 Σεπτεμβρίου 2020

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Την Κυριακή  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια . Υπάρχει πιθανότητα (μικρή) να βρέξει τοπικά στην Κρήτη.  Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά  6 με 7 μποφόρ.

Τη Δευτέρα στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα δυτικά, ενώ στην Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά….

Η συνέχεια χωρίς …λόγια στο βίντεο

Visited 1 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *