TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Προγνώσεις

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό από 24 Αυγούστου 2020 (Video)

[responsivevoice_button voice=”Greek Female”]

H αναλυτική πρόγνωση του καιρού απο 24 Αυγούστου 2020

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά της βόρειας χώρας τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Την Τρίτη αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία όμως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τοπικοί όμβροι ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ πιθανώς τα φαινόμενα θα είναι στη Μακεδονία κατά τόπους ισχυρά, ενώ στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από αργά το απόγευμα δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Στα νότια θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

Την Τετάρτη στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους που τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βορειοανατολικά.

Την Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από τα δυτικά.

Την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
Στην Αθήνα προβλέπεται αστάθεια την Τρίτη και τοπική συννεφιά την Τετάρτη Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες , ενώ τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Visited 3 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *