TOP STORIES TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Πολύ ζεστό το επόμενο τριήμερο -Αισθητή πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν την Τετάρτη με 39 Βαθμούς στις Σέρρες και στη Κόνιτσα , ενω 38 βαθμούς Κελσίου είχαμε σε Άργος , Άστρος και Ορμένιο από τους σταθμούς της ΕΜΥ

Μέγιστες θερμοκρασίες Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020

Την Πέμπτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-5 μποφόρ στα ανατολικά 4-6 και στο  Νότιο Αιγαίο τοπικά 6-7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 39 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 39 με 40 βαθμούς, στις Κυκλάδες έως 31 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη έως 37 και 35 βαθμούς αντίστοιχα.

Την Παρασκευή θα επικρατήσει και πάλι γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6  και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και δεν αποόκλείεται να ξεπεράσει τοπικά και τους 40 βαθμούς.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κατά μέσο όρο της τάξεως των 4 βαθμών , στη Βόρεια Ελλάδα η πρώση θα είναι πολύ μεγαλύτερη

Visited 5 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *