TOP STORIES Αρθρογραφια Κοινωνία Προγνώσεις

Πρόγνωση πολλών ημερών εως Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

[responsivevoice_button voice=”Greek Female”]

[responsivevoice_button rate=”0.8″ pitch=”1.0″ volume=”1.0″ voice=”Greek Female” buttontext=”Play”]

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.
ΕΚΔΟΘΗΚΕ Δευτέρα και ισχύει από την Τετάρτη έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020.

Τετάρτη 08-07-2020.
Στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Πελοποννήσου μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

Πέμπτη 09-07-2020.
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά της δυτικής χώρας όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή και Σάββατο.
Αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως το Σάββατο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020.
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

[responsivevoice_button voice=”Greek Male”]

[responsivevoice_button rate=”0.8″ pitch=”1.0″ volume=”1.0″ voice=”Greek Male” buttontext=”Play”]

Visited 3 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *