TOP VIDEOS Web TV Αρθρογραφια Κοινωνία Περιβάλλον & Ενέργεια

Η πρόγνωση του καιρού για το επόμενο διήμερο 27 & 28 Μαρτίου 2020

Για την Παρασκευή προβλέπονται βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 900 μέτρα. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ και στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια περίπου ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια. και στα βόρεια θα φτάσει τους 7 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα, κυρίως στα δυτικά, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά μέχρι το
μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *