Αρθρογραφια Κοινωνία

Κοπή πίτας Συνδέσμου Στενιωτών 2020

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρόεδρος κ. Χαρίλαος Χαζάπης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Στενιωτών επέλεξαν τον πανέμορφο χώρο του Τέννις Club Χαλανδρίου και μας υποδέχτηκαν στην ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη -όπως άλλωστε γίνεται κάθιε χρονιά -και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό σέρβις και την γευστική κουζίνα του καταστήματος.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στην κυρία Μάρω Δανιόλου της οποίας ευχόμαστε να είναι καλή και τυχερή η χρονιά για εκείνη προσωπικά και για την οικογένειά της.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού, καθώς και ο νύν και ο πρώην Δήμαρχος Άνδρου κ. Λοτσάρης και Σουσούδης αντίστοιχα. Σχετικά με τα προβλήματα που άφησε στον τόπο μας η πρόσφατη κακοκαιρία ο κ. Λοτσάρης μας διαβεβαίωσε οτι τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές . Ο κ. Σουσούδης ανέφερε οτι η αποκατάσταση θα μπορούσε να γίνει γρηγορότερα . Γεγονός είναι,  οτι όταν το νέο το μεταφέραμε στους συγγενείς μας που ζουν μόνιμα στο χωριό , ανακουφίστηκαν με αυτήν την δήλωση . Την καλή είδηση!

 

Τιμητική διάκριση δόθηκε στον Πρόεδρο του χωριού μας κ. Πέτρο Πέτσα, για τις άοκνες προσπάθειές και τον ζήλο που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου μας . Τιμητική διάκριση δόθηκε και στον κ. Θοδωρή Κολυδά για την επιστημονική του προσφορά,  μέσω της οποίας τιμά και προβάλλει τις Στενιές. Ξεφεύγοντας από το τρίτο πρόσωπο , η απόφαση του Συνδέσμου με συγκίνησε και δεν μπορούσα να μην μεταφέρω με την σειρά μου  αυτή την τιμή στους δασκάλους και στους γονείς μου.

Κατόπιν ακολούθηκε χορός με λαικά και νησιώτικα τραγούδια από την ορχήστρα του κ. Λουσίδη

Αργά το απόγευμα τελείωσε η όμορφη αυτή εκδήλωση και όλοι δώσαμε νέο ραντεβού την άνοιξη στο χωριό, κατά τις ημέρες του Πάσχα, το οποίο και πάλι ζωντανεύει όπως παλιά .

Και του Χρόνου με Υγεία !

0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.