TOP STORIES Αρθρογραφια Κοινωνία

Στο Υπουργείο Παιδείας κατεβαίνουν οι φοιτητές του ΤΗΜΟ

Tην διαμαρτυρία τους για το κλείσιμο του ΤΗΜΟ στο ΛΗΞΟΥΡΙ πρόκειται να εκφράσουν αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 οι φοιτητές του τμήματος στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο υπουργείο Παιδείας.

Οι φοιτητές που αγωνίζονται για την επανίδρυση του τμήματος, μετά ειδικά και από την ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Εθνομουσικολογίας που θα λειτουργούσε στους ίδιους χώρους, έχουν δώσει ραντεβού στις 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, έξω από το υπουργείο Παιδείας και καλούν όσους θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα τους να δώσουν το «παρών».

Σαν γονιός στήριξα και θα συνεχίζω να στηρίζω το παιδί μου στις επιλογές του για τις σπουδές του , το μέλλον του , για τα όνειρά του. Κάνω τα αυτονόητα.

Παρακαλώ το Υπουργείο Παιδείας και την σημερινή Κυβέρνηση -που πιστεύει στην Αριστεία  να σεβαστεί εμπράκτως το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών μας και να τους δώσει την δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους για αυτό που ακριβώς που από την αρχή ήθελαν να σπουδάσουν.Τεχνολογία Ήχου και Μουσικών Οργάνων. Παρακαλώ με άλλα λόγια την Πολιτεία να τηρήσει αυτό το “συμβόλαιο” τίμιας συμπεριφοράς προς τα παιδιά μας, αλλά και προς εμάς τους γονείς, μέχρι το πέρας των σπουδών και του τελευταίου φοτητή.
Ευχαριστώ .

Θοδωρής Ν. Κολυδάς

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *