Web TV Αρθρογραφια Μετεωρολογία και Κλίμα Προγνώσεις

Η εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού σε ένα μονόλεπτο video

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο  καιρός την Τετάρτη σε όλη σχεδόν τη χώρα και μόνο κατά τόπους στα ανατολικά και νότια το πρωί θα έχουμε λίγες βροχές ή χιόνια στα ορεινά που βαθμιαία θα σταματήσουν.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Την Πέμπτη το βασικό χαμηλό θα παραμείνει σχεδόν στάσιμο στο Τυρρηνικό πέλαγος , ωστόσο μια διαταραχή θα μας επηρεάσει με σταδιακή στροφή των ανέμων σε νοτιάδες και με πολλές βροχές πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά . Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρεια χώρας . Την Παρασκευή το βαρομετρικό χαμηλό θα κινηθεί νοτιότερα και θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας με το θερμό του μέτωπο με πολλές βροχές και με νοτιάδες εως 7 μπ στα πελάγη . Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε όλη τη χώρα . Το Σάββατο όλο το σύστημα θα πλησιάσει τη χώρα μας τα φαινόμενα θα ενταθούν και είναι πιθανόν να έχουμε τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες . Παράλληλα θα εκδηλωθούν κατά περιόδους και πυκνές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά .

Visited 2 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *