Μετεωρολογία και Κλίμα Προγνώσεις

Χωρίς άλλες ζέστες μέχρι το τέλος του μήνα

Ξεκινάμε αυτό το σύντομο άρθρο με το παραπάνω αισιόδοξο μετεώγραμμα της Αθήνας, όπου αν εξαιρέσουμε τη σημερινή ημέρα όπου ο υδράργυρος “φλερτάρει” αλλά δεν φτάνει τους 40 βαθμούς ,  πληροφορούμαστε οτι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αρκετές δροσιές,  με την θερμοκρασία να μη ξεπερνά τους 32 με 33 βαθμούς μέχρι το τέλος του μήνα.

Όπως καταγράφεται στον παραπάνω χάρτη της ΕΜΥ, αλλά και στον πίνακα που ακολουθεί  η υψηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 , ήταν στην Τανάγρα με 39.4 βαθμούς , ενώ εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής είχαμε 38.8 βαθμούς στον μετεωρολογικό σταθμό στο αεροδρόμιο στα Σπάτα .

Ανάλογες τιμές κατεγράφησαν και από τους αυτόματους σταθμούς του ΕΑΑ με μεγαλύτερη τιμή στη Λάρισα (Χάλκη) και την Κωπαίδα τους 39.9 και στην Τανάγρα τους 39.6 °C. Μία πλήρης εικόνα της καιρικής κατάστασης που επικράτησε σήμερα σε όλη τη χώρα καταγράφεται από τους συνοπτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς της ΕΜΥ που τις μέρες μας έχουν μείνει πολύ λιγότεροι , από όσους είχαμε πριν από μια δεκαετία .

Περισσότερα για την πρόγνωση του καιρού των επομένων ημερών , με τα αισιόδοξα μυνήματα , όπως ανέφερα προηγουμένως,  μπορείτε να διαβάσετε στο News247.gr.

Visited 2 times, 1 visit(s) today
0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *